Asa ca noi, copiii Gradinitei Samariteanul ne pregatim cat putem de bine: aranjam grupele, ne invatam bine rolurile si colindele, repetam pentru serbare, confectionam ornamente si felicitari, impachetam cadourile, impodobim bradul si ascultam povestirile Craciunului.

Si daca anul trecut noi am fost la colindat, anul acesta am fost gazde bune si am primit colindatorii. Ei sunt elevii clasei a II a de la Scoala generala nr. 3 Suceava insotiti de doamna invatatoare. Au ajuns cu greu la gradinita noastra deoarece: “Iarna-i grea, omatu-i mare”, dar i-am primit cu toata caldura, iar portul romanesc al colindatorilor ne-a impresionat cel mai tare. Din intreg grupul de colindatori l-am recunoscut imediat pe colegul nostru Tudor Dobroghii care nu ne-a uitat si revine cu placere in fiecare an in gradinita pentru a ne vizita pe noi, colegii mai mici. Am ascultat cu placere colindele si bucuria ne-a fost si mai mare cand am avut ocazia sa impartim cadouri scolarilor.

Timpul petrecut impreuna ne-a apropiat si mai mult de Sarbatoarea Nasterii Domnului asa ca am incheiat intalnirea noastra fredonand toti un colind bine cunoscut: “Astazi s-a nascut Hristos/Mesia chip luminos/Laudati si cantati/Si va bucurati!”

colind1 (1) colind1 (2) colind1 (3) colind1 (4)

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website