Frânturi din scrisorile părinţilor

« Sunt fericita ca ai mei copii au oportunitatea sa frecventeze o astfel de gradinita. Mi-ar fi placut sa fiu si eu «studenta» unei astfel de gradinite dar pe vremea mea nu a existat asa ceva.»
Dana Ignatescu

« Copiii sunt antrenati in in diferite activitati instructive in urma carora raman cu deprinderi esentiale pentru comportamentul in societate. ei aplica tot ce invata la gradinita, in joaca cu ceilalti copii, in activitatile lor zilnice din afara programului de gradinita.» 
Magda Ilciuc

« Programul Gradinitei Samariteanul satisface pe deplin pretentiile familiei mele, in ceea ce priveste activitatea educationala la care participa copilul meu. Apreciez in mod deosebit programul modern, structura si varietatea lui, precum si nivelul de pregatire al cadrelor didactice si al personalului auxiliar in activitatea cu copiii din aceasta gradinita.» 
Sorin Chitu

« Noi personal, am vazut ca educatorii sunt responsabili si intelegatori, au multa rabdare cu copiii si se poarta cu multa atentie cu fiecare dintre ei. Am observat cat de mult se straduiesc si cat de mult dau din timpul lor pentru ca fiecare copil sa invete ceva nou. De asemenea, copiii nostrii au participat la multe activitati si proiecte deosebite, fapt care a facut ca timpul petrecut la gradinita sa fie foarte interesant si palpitant.» 
Sam & Shannon Brown

« …de remarcat activitatea copiilor – variata si atractiva – ofera abilitati si indemanari utile pe care le vor folosi cu succes in anii de scoala si in viata. » 
Ileana si Victor Sainiuc

« Cu ajutorul educatoarei mi-am putut cunoaste mai bine propriul copil, pentru ca ii urmareste si interpreteaza corect comportamentul in grup, fata de alti copii. Toti copiii sunt iubiti si considerati o valoare si incurajati in a-si dezvolta deprinderile personale. Se lucreaza foarte mult, insistandu-se pe respectarea programului zilnic si a orarului saptamanal. Copilul meu, un temperament energic si cautator de activitati cat mai diversificate, iubeste foarte mult timpul petrecut la gradinita si nu doreste sa lipseasca vreodata.» 
Gabriela Pauliuc

« Suntem bucurosi ca avem ocazia sa ne spunem impresiile si parerile despre aceasta minunata gradinita. Chiar de la inceput, din prima zi, am ramas impresionati de frumusetea acestei cladiri, de spatiul imens in care copiii isi petrec cele 4 ore, de curatenia care domina peste tot si nu in ultimul rand de bunatatea, dragostea si maniera in care colectivul angajat stie sa-si apropie copiii. Cu surprindere am observat ca Sebi, copilul nostru, care la inceput era restras, emotiv, caruia nu-i placeau activitatile, astazi el este schimbat total. Dragostea si nerabdarea cu care asteapta sa mearga la gradinita, sa o intalneasca pe domnisoara educatoare pe care pot sa spun ca o iubeste, ne-a surprins si ne-a facut sa simtitm o usurare.

Noi suntem constienti ca parinti ca nu avem uneori la dispozitie timpul necesar sau timpul pe care l-am dori sa ni-l petrecem alaturi de Sebi si lucruri care par uneori minore in educatia unui copil si pe care le trecem cu vederea si care totusi au o importanta majora, el le invata la gradinita.

Un alt aspect foarte important este acela al cunostintelor pe care le asimileaza la gradinita. Copiii au o cultura generala inca de acum. Nu cunosc metoda de predare a educatoarelor, dar rezultatele sunt surprinzatoare.

Ar mai fi multe de spus si stiu ca munca dumneavoastra este uneori titanica si nu intotdeauana usoara, dar cuvintele nu pot inlocui recunostinta si stima pe care v-o purtam pentru rolul important pe care il aveti in viata fiului nostru. » 
Gabriela si Paraschiv Burcea

« Pentru familia noastra gradinita Samariteanul a fost si este un al doilea camin pentru copiii nostrii. In aceasta gradinita atat Olena cat si sora ei mai mare Renata au invatat primele notiuni despre abecedar, matematica, engleza, desen, abilitati practice, poezii, cantece insusind in scurt timp primele cunostinte generale, datorita devotamentului doamnelor educatoare si dragostei lor fata de copii. Pentru mine fotografia de 8 Martie a fost o adevarata surpriza iar copiii sunt mereu rasfatati cu surprise (jucarii noi, dulciuri, baloane); panourile de pe hol sunt mereu de admirat; igiena este ireprosabila; mancarea diversa este proaspata si buna.

Pentru noi parintii, gradinita Samariteanul este o binecuvantare si multumim din suflet doamnelor educatoare pentru tot efortul pe care il depun pentru copilul nostru. Domnul sa va binecuvinteze! » 
Stelica si Lidia Bidu

« Nu am sa pot uita niciodata prima zi de gradinita a baietelului meu, cat de bucuros si nerabdator era sa vina si urmatoarea dimineata la gradinita. Cel mai emotionant moment din viata mea a fost pe data de 8 Martie 2004 cand copiii mei, veniti de la gradinita, m-au luat de mana, m-au pus sa stau jos si mi-au dat fiecare cate un buchetel de ghiocei, au spus fiecare cate o poezie si au scos din mapa lor tot felul de desene, despre care spuneau ei: “Mami noi de o saptamana tinem secret asta”. Si bineinteles ca imi stergeam lacrimile care curgeau siroaie pe obrajii mei. » 
Elena Pintileasa

« Suntem incantati sa va transmitem pe aceasta cale gandurile noastre de multumire in ceea ce priveste activitatea desfasurata de fiul nostru, Sergiu, in unitatea de invatamant pe care o conduceti. Aceasta gradinita ne-a fost recomandata de parinti ai caror copii au fost foarte frumos educati de institutia dvs si care ulterior au avut rezultate foarte bune la scoala, atat din punct de vedere intelectual cat si comportamental.

Acum cand fiul nostru finalizeaza primul an de gradinita, constatam ca a facut progrese mari sub aspectul specializarii, al dezvoltarii vorbirii, al exprimarii si comportarii frumoase. Suntem foarte multumiti de cunostintele acumulate in acest prim an de invatamant, mentionand in mod deosebit, intre toate evenimentele pe care le organizati, serbarea reusita de la sfarsit de an, unde am constatat pe viu schimbarea in bine a copilului nostru.

Cea mai mare multumire a noastra vine din faptul ca fiul nostru manifesta in permanenta dorinta de a merge la gradinita ceea ce pentru noi inseamna ca in acel mediu el nu gaseste nimic ostil care sa il faca sa refuze prezenta zilnica. Pentru noi acest lucru inseamna ca personalul didactic se comporta cu profesionalism si multa caldura sufleteasca.

Am fost incantati inca de la inceput de baza materiala foarte buna a gradinitei, de materialul didactic si prin grija logopedului care vine saptamanal in institutia dvs, copilul nostru a inregistrat mari progrese de vorbire.

In incheiere, subliniem inca o data faptul ca nu am gresit in alegerea facuta si ca este lucru mare sa stam linistiti la serviciu sau acasa stiind ca fiul nostru se afla pe maini bune in fiecare zi si nu avem motive de ingrijorare, ci dimpotriva numai de multumire. » 
Mihaela si Catalin Cordon

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website