Pentru fiecare parinte vine momentul in care trebuie sa hotarasca unde sa-si inscrie copilul la gradinita; este destul de dificil pentru vremurile noastre, in care si in cazul unei oferte mari gasesti foarte greu ceea ce crezi ca e bun pentru copilul tau. Educatorul este un om important pentru formarea copilului tau, cu care trebuie sa ai o relatie speciala, foarte apropiata, daca vrei in final sa ai reusite si impliniri ale copilului.

Eu sunt o mama norocoasa pentru ca am gasit la momentul respecitv, pentru fetitele mele gemene: Maria si Ilinca Ionescu exact ceea ce imi doream in ceea ce priveste o gradinita adevarata si nu vazusem decat in strainatate.

Asta a implicat in primul rand educatoarele cu o disponibilitate sufleteasca fara limite si preferinte, un loc curat, linistit si foarte bine dotat in folosul copilului pentru intreaga perioada prescolara.

Acum in prag de scoala, dupa 4 ani de gradinita, vreau sa multumesc din tot sufletul tuturor educatoarelor pe care le-au avut fetitele mele pentru ca m-au ajutat in cresterea si educarea corecta a lor. A fost importanta atat legatura creata intre copiii mei si educatoare, dar si cea dintre parinte educator, completand exact unde trebuie pentru dezvoltarea armonioasa a copilului, educarea, descoperirea personalitatii fiecarui copil.

Pot spune ca nu gasesc cuvinte potrivite pentru a-mi exprima multumirea, bucuria de a vedea acum la copiii mei educati in aceasta gradinita, rodul muncii educatoarelor de-a lungul anilor.

Noi ca parinti poate am facut prea putin sa multumim si sa sprijinim acesti oameni deosebiti, cu multa rabdare, calm pentru copiii nostrii, cu binecuvantarea lui Dumnezeu; dar cred ca cea mai mare bucurie a noastra impreuna este sa vedem cum se adapteaza copiii nostrii in scoala, care le sunt rezultatatele, aprecierea invatatorului pentru bagajul de cunostinte din gradinita.

Gradinita Samariteanul este unica in orasul nostru si ar trebui sa fie un model si pentru celelalte gradinite, ca fiind o gradinita completa asa cum numai in orasele mari din tara am cunoscut (Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta) si in tarile pe care le-am vizitat (Germania, Canada).

Ionescu Marieta

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website