De cativa ani incoace gazduim conferinta regionala EGM care ne provoaca sa ne pregatim mai mult pentru a-I sluji pe cei mici prin seminariile sustinute de invitati din toata tara, dar si din strainatate (Joe Cox, Oana Grigore, Irina Parvu, Emese Balint, Alex Bruda, Daniel Bruda). Si ca sa nu ne intoarcem prea mult in timp o sa mentionez temele ultimelor doua conferinte la care am avut participanti din tot judetul Suceava.

In septembrie 2010 Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine ne-a invitat să răspundem la câteva întrebări importante: Lucrarea cu copiii – maraton sau sprint?
De ce să te antrenezi? Te susţine cineva? Poţi porni oricum în cursă? Cum poţi obţine un rezultat bun la final? Astfel ne-am echipat cu răspunsuri corecte pentru a avea parte de un inceput de an promitator,dar si pentru a ne pastra energia si dorinta de slujire pe tot parcursul anului şcolar.

In septembrie2011 Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine ne-a implementat o motivație proaspătă pentru slujire si descoperire a noi idei si resurse care sa dea gust si culoare activitatiilor desfasurate cu copiii. Tot cu ocazia acestei conferințe intitulata sugestiv 2012 – Sfârșit sau un nou început? Am avut ocazia sa participam la o lecție demonstrativă prezentată in trei modalități distincte, adaptată la trei categorii de vârstă diferite (preșcolari, școlari mici si școlari mari)

Iata câteva din tematicile abordate la sesiunile plenare si la ateliere:

• Folosește trăsăturile personalității tale in folosul lucrării cu copiii
• Stilurile de invățare – vorbește pe limba elevilor tăi
• Activ versus pasiv – două opțiuni de predare cu finalitate diferită
• Fix la țintă nu te multumii cu mai putin – cum sa fi sigur ca scopul lecței a fost atins

In cadrul oricarei conferinte EGM poti afla informatii noi, utile pentru slujirea ta, poti descoperi idei si resurse creative si poti de asemenea sa oferi si sa primesti incurajare intr-un cadru relational agreabil. Asa ca nu pierde nici una din conferintele ce vor urma!

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website