In anul 2013 Gradinita Samariteanul a gazduit consultatiile gratuite oferite de Clinica Oftalmologica NOVAOPTIC copiilor ce frecventeaza unitatea noastra.

Acest parteneriat incheiat cu multi ani in urma a venit in ajutorul parintilor si copiilor din gradinita constientizandu-i de importanta ingrijirii vederii dar si a tratarii problemelor oculare aparute inca de la o varsta frageda.

Si daca obisnuiam sa vizitam Clinica impreuna cu cei mici, de aceasta data copiii au intampinat echipa NOVAOPTIC in gradinita.

Cei de la grupa mica au dat dovada de curaj, cei de la grupa mijlocie atenti la ce se intampla iar cei de la grupa mare curiosi de instrumentele de investigare oftalmologice aduse de echipa Novaoptic.

Multumim mult Clinicii Oftalmologice NOVAOPTIC pentru tot sprijinul oferit!

…………………………………………………………………………………………………………………

O alta experienta interesanta a fost vizita la Centrul Oftalmologic NOVAOPTIC din Suceava. Cu sprijinul celor de acolo toti copiii gradinitei noastre au beneficiat de consultatii gratuite la “ochisori” si de asemenea am primit si o diploma ce sta acum agatata la noi in gradinita pentru a ne aminti de acest frumos eveniment.

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website