Gradinita Samariteanul Suceava, in parteneriat cu Biserica Maranatha Suceava si Organizatia E3 USA, invita copiii sa participe la Clubul de vacanta ce va avea loc Luni 14 iulie si Marti 15 iulie 2014 intre orele 10.00-13.00! Impreuna cu noi va fi si o echipa din Statele Unite ale Americii asa ca distractia e garantata! Va asteptam impreuna cu prietenii vostri!

………………………………………………………………………………………….

Gradinita Samariteanul Suceava in parteneriat cu Scoala Duminicala a bisericii baptiste Maranatha Suceava invita copiii sa participe la Clubul de vacanta “SARBATOAREA VIETII” ce va avea loc sambata 21 iunie 2014 intre orele 10.30-13.00! Va asteptam impreuna cu prietenii vostri!

…………………………………………………………………………..

Stimati parinti, in  aceasta saptamana ne-am propus să pătrundem în lumea muzicii: să facem cunoștință cu instrumentele muzicale si cu notele muzicale.  Copiii d-voastra doresc sa stie de unde provin sunetele care se aud? cine le produce? ce efecte au in viata noastra? cum sunt ele? cum apar? si alte intrebari. Aşa că facem apel la dumneavoastră să ne sprijiniţi în derularea acestui proiect si va solicitam ajutorul prin aducerea la gradinita a unor materiale necesare desfasurarii proiectului “Sunetul Muzicii”: carti, reviste, instrumente de jucarie, fluiere, acordeon, tamburine, clopotei, chiar si instrumente reale. Iar dacă un părinte știe să cânte la un instrument îl așteptăm cu drag în timpul activitatilor să ne încânte cu talentul pe care îl are. Va multumim!

…………………………………………………………………………..

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa rezoneze in inima dumneavoastra mai mult ca niciodata!
Istoria Nasterii Mantuitorului nu este o simpla poveste, ci un eveniment real si plin de semnificatie, de aceea va invitam sa va opriti si sa contemplati scena nasterii cu atentie si reverenta. Fie ca aceasta sarbatoare sfanta sa va umple inima de pace, bucurie si speranta.
Iisus Hristos s-a nascut!

…………………………………………………………………………….

Dragi părinți,

Apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului se simte deja și la noi în grădiniță, așa că pregătirile pentru Serbare sunt în toi. Vă așteptăm cu drag să cântăm colinde împreună cu micuții noștri și bineînțeles să împărțim cadourile mult așteptate de copii.

Vă invităm, cu mic, cu mare, miercuri 18 decembrie 2013 la ora 17.30 la Grădinița Samariteanul nr.20, să sărbătorim împreună venirea Crăciunului.

Cu drag, Copiii grădiniței Samariteanul

…………………………………………………………………………..

Intinde o mână de ajutor Grădiniţei Samariteanul!
Oferă 2% din impozitul datorat Statului. Pentru a sprijini activitatea Grădiniţei vă rugăm să descărcaţi şi completaţi declaraţia 230 privind destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul anual folosind următoarele date:
– Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Creştină Samariteanul
– Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 4289174
– Cont bancar (IBAN): RO84 RNCB 0234 00588 555 0002
Trimiteţi formularul 230 completat şi semnat de dvs. la Grădiniţa noastră sau la administraţia financiară de care aparţineţi, până in mai 2014. Vă mulţumim!

…………………………………………………………..

Saptamana Gradinita Altfel: 2-6 aprilie 2012

Program de desfasurare a activitatilor extracurriculare, vizitelor si excursiilor

Luni 2 Aprilie: Zi in gradinita; Libraria si Biblioteca AGAPE

Marti 3 Aprilie: Muzeul Stiintelor Naturii; Muzeul de istorie; Biblioteca Judeteana I.G.Sbierea

Miercuri 4 Aprilie:  Cabinetul Stomatologic Dentestetic

Joi 5 Aprilie: Fabrica de inghetata Betty Ice; Fabrica de paine

Vineri 6 Aprilie: Cetatea de Scaun a Sucevei

…………………………………………………………..

Teatru de papusi
Marti 28 februarie 2012, incepand cu ora 12, va invitam la gradinita pentru a urmari spectacolul Peripetiile lui Trompi, un spectacol oferit de catre Magic Service Bacau. Biletele se pot procura de la Doamna Irina Forgaci.

…………………………………………………………..

Grădiniţa Samariteanul a participat şi în acest an la prima ediţie a Concursului Piticot – noiembrie 2009. Tema concursului a fost «Sunt mândru că sunt român». Toţi copiii care au fost înscrişi şi au muncit la acest concurs au primit diplomă şi premiul de participare. Marea surpriză a venit din partea a doi copii din grupa mare pregătitoare care au obţinut menţiuni. Felicitari!

Există şi o a doua ediţie a concursului aşa că părinţii dornici să îşi înscrie copilul la concurs sunt rugaţi să ia legătura cu educatoarea. Mai multe detalii le găsiţi pe pagina web a celor ce organizează concursul. Sperăm ca la a doua ediţie să obţinem şi mai multe premii!

…………………………………………………………….

Spre sfârşitul lunii Mai 2009 am fost vizitaţi de o familie dragă grădiniţei noastre: Scott şi Maggie, care ne-au încântat prin activităţile desfăşurate împreună cu copiii. Ei au venit tocmai din Statele Unite ale Americii, având posibilitatea să cunoască fiecare grupă şi să petreacă timp cu copiii fie în joacă, fie la activităţi, fie discutând cu cei din grupa pregătitoare (vorbitori de limba engleză de acum…).

Desigur că şi pentru noi, educatoarele, a fost un moment în care am putut împărtăşi cu ei din experienţa noastră şi să aflăm de la ei cum se lucrează cu cei mici dincolo de ocean. Atât noi cât şi copiii am fost încântaţi de jocurile, lecţiile, crafturile (activităţile practice) pe care le-au făcut. Şi ca să dăm un exemplu de o zi cu Scott şi Maggie: copiii grupei pregătitoare au exersat engleza împreună cu cei doi impresionând prin numeroasele cuvinte ce le deţin deja în vocabularul lor; grupa mijlocie a lucrat împreună cu Scott la bannerele cu Winnie the Pooh; grupa mică a realizat o activitate practică confecţionând animale din junglă; iar la sfârşitul zilei cu toată grădiniţa Samariteanul am învăţat de la Scott cum să dăruim altora din tot ce avem.
A fost o experienţă minunată! Scott, Maggie, vă aşteptăm cu drag şi data viitoare!