Gradinita Samariteanul nr 20 cu sediul in str. Dragos Voda, nr 28A, Suceava scoate la concurs un post pentru specializarea educatoare/institutori pentru învățământ preșcolar/profesor pentru învăţământ preşcolar în limba română, perioadă nedeterminată, viabilitate 4 ani de zile.

Perioada de înscriere 5-9.12.2022, iar depunerea dosarelor se face la secretariatul centrului de concurs: Grădinița cu program prelungit “La piticul vesel” Suceava, str. Rulmentului nr.9B, Suceava, in intervalul orar: 10.00-13.00.
Desfășurare proba practică: 9-13.01.2023.
Desfăşurare proba scrisă: 21.01.2023.
Conditiile necesare si documentele dosarului de inscriere se gasesc aici.

…………………………………………………………….

…………………………………………………………….

Sărbătoarea Mulțumirii

Dragi părinți,    
Vă invităm, vineri 04.11.2022, ora 12.00, la Grădinita Samariteanul, să petrecem timp împreună, multumind Lui Dumnezeu pentru bogățiile toamnei.

…………………………………………………………….

Dacă e primul decembrie fără o serbare cu copiii față in față, fără forfota pregătirilor, a probării de costume, a miilor de emotii, a repetițiilor în sala mare, a confectionatului de felicitari si pregatirea cadourilor, nu am vrea ca aceste împrejurări să ne fure din bucuria trăită împreună așa că am încercat să adunăm o parte din momente pline de emoție.
Crăciunul este sărbătoarea Nașterii Domnului, a bucuriei, împlinirii, frumuseții, iar darul nostru pentru voi, parinti si copii,la această mare sărbătoare este o scurtă serbare online, lucru inedit si realizat pentru prima oara de Gradinița Samariteanul.
Ca in fiecare an, serbarea “Vino la iesle” prezinta evenimentele ce au avut loc la nasterea Domnului Isus.
Va invitam sa vizionati urmatorul filmulet realizat de catre copiii Gradinitei.

https://youtu.be/4P6WokQX1-0

…………………………………………………………….

Teatru de papusi
Joi 20 februarie 2019, incepand cu ora 12, va invitam la gradinita pentru a urmari spectacolul Ursul pacalit de vulpe.

…………………………………………………………….

Pe data de 28 Noiembrie 2019, grădinița Samariteanul va găzdui Cercul Pedagogic al cadrelor didactice din învățământul  preșcolar. Activitatea cu preșcolarii va fi susținută de grupa mare.In acestă zi (joi) copiii grupei mici vor sta acasă, iar copiii grupei mari vor veni la ora 9.15 și vor fi prezenti la gradinita. Multumim pentru înțelegere și sustinere!

………………………………………………………………………………………….

Dragi mamici,
Va invitam joi 8 martie 2018, ora 12.00 sa petreceti un timp special alaturi de copiii dumneavoastra. Va asteptam cu drag!

…………………………………………………………………………..

Stimati parinti, in  aceasta saptamana ne-am propus să pătrundem în lumea muzicii: să facem cunoștință cu instrumentele muzicale si cu notele muzicale.  Copiii d-voastra doresc sa stie de unde provin sunetele care se aud? cine le produce? ce efecte au in viata noastra? cum sunt ele? cum apar? si alte intrebari. Aşa că facem apel la dumneavoastră să ne sprijiniţi în derularea acestui proiect si va solicitam ajutorul prin aducerea la gradinita a unor materiale necesare desfasurarii proiectului “Sunetul Muzicii”: carti, reviste, instrumente de jucarie, fluiere, acordeon, tamburine, clopotei, chiar si instrumente reale. Iar dacă un părinte știe să cânte la un instrument îl așteptăm cu drag în timpul activitatilor să ne încânte cu talentul pe care îl are. Va multumim!

…………………………………………………………………………..

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa rezoneze in inima dumneavoastra mai mult ca niciodata!
Istoria Nasterii Mantuitorului nu este o simpla poveste, ci un eveniment real si plin de semnificatie, de aceea va invitam sa va opriti si sa contemplati scena nasterii cu atentie si reverenta. Fie ca aceasta sarbatoare sfanta sa va umple inima de pace, bucurie si speranta.
Iisus Hristos s-a nascut!

…………………………………………………………………………….

Dragi părinți,

Apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului se simte deja și la noi în grădiniță, așa că pregătirile pentru Serbare sunt în toi. Vă așteptăm cu drag să cântăm colinde împreună cu micuții noștri și bineînțeles să împărțim cadourile mult așteptate de copii.

Vă invităm, cu mic, cu mare, miercuri 18 decembrie 2019 la ora 17.30 la Grădinița Samariteanul nr.20, să sărbătorim împreună venirea Crăciunului.

Cu drag, Copiii grădiniței Samariteanul

…………………………………………………………………………..

Gradinita Samariteanul Suceava, in parteneriat cu Biserica Maranatha Suceava si Organizatia E3 USA, invita copiii sa participe la Clubul de vacanta ce va avea loc de Luni 10 iulie pana Vineri 14 iulie 2018 intre orele 10.00-13.00! Impreuna cu noi va fi si o echipa din Statele Unite ale Americii asa ca distractia e garantata! Va asteptam impreuna cu prietenii vostri!

…………………………………………………………..

Saptamana Gradinita Altfel: 25-29 mai 2019

Program de desfasurare a activitatilor extracurriculare, vizitelor si excursiilor

Luni 25 Mai: In atelierul de cofetarie(activitate in gradinita);

Micii pictori mari(Intalnire cu pictorul – Portret in creion)

Marti 26 Mai: Excursie: Caminul de batrani Victor Ilisesti, Coltul Zoo Ilisesti,

Casa memoriala Ciprian Porumbescu (Stupca)

Miercuri 27 Mai:  Clinica Stomatologica NewDent

Joi 28 Mai: Miscarea e sanatate(concursuri, competitii cu un profesor de sport)

Vineri 29 Mai: La multi ani !(Sarbatorim zilele de nastere a copiilor)

…………………………………………………………..

Teatru de papusi
Joi 15 martie 2018, incepand cu ora 12, va invitam la gradinita pentru a urmari spectacolul Familia Chit.

…………………………………………………………..

Spre sfârşitul lunii Mai am fost vizitaţi de o familie dragă grădiniţei noastre: Scott şi Maggie, care ne-au încântat prin activităţile desfăşurate împreună cu copiii. Ei au venit tocmai din Statele Unite ale Americii, având posibilitatea să cunoască fiecare grupă şi să petreacă timp cu copiii fie în joacă, fie la activităţi, fie discutând cu cei din grupa pregătitoare (vorbitori de limba engleză de acum…).

Desigur că şi pentru noi, educatoarele, a fost un moment în care am putut împărtăşi cu ei din experienţa noastră şi să aflăm de la ei cum se lucrează cu cei mici dincolo de ocean. Atât noi cât şi copiii am fost încântaţi de jocurile, lecţiile, crafturile (activităţile practice) pe care le-au făcut. Şi ca să dăm un exemplu de o zi cu Scott şi Maggie: copiii grupei pregătitoare au exersat engleza împreună cu cei doi impresionând prin numeroasele cuvinte ce le deţin deja în vocabularul lor; grupa mijlocie a lucrat împreună cu Scott la bannerele cu Winnie the Pooh; grupa mică a realizat o activitate practică confecţionând animale din junglă; iar la sfârşitul zilei cu toată grădiniţa Samariteanul am învăţat de la Scott cum să dăruim altora din tot ce avem.
A fost o experienţă minunată! Scott, Maggie, vă aşteptăm cu drag şi data viitoare!