Saptamana Altfel 2019

Parteneri implicaţi: Biblioteca si Libraria AGAPE, cabinetul stomatologic „Dentestetic”, Colegiun nationl „Mihai Eminescu” Suceava, Liceul „Petru Rares” Suceava, Gradina Zoologica Ilisesti, Caminul de ingrijire si alinare „Casa Victor” Ilisesti, Casa memoriala si muzeul „Ciprian Porumbescu” Stupca.
Citeste mai mult » 

Saptamana Altfel 2018

Momentul cel mai așteptat de copii este excursia împreună, cu autocarul. Chiar dacă nu este o călătorie lungă, faptul de a fi împreună îi face cei mai fericiți.
Prima oprire s-a făcut la „Colțul Zoologic Șoimarul” – Ilișești, unde micii exploratori au vizitat animale precum lei, maimuțe, porci spinoși, dar și păsări exotice de tot felul.
Citeste mai mult » 

Scoala Altfel 2017

Vremea puţin favorabilă ne-a intimidat şi am decis ca ziua de  LUNI să  o petrecem în grădiniţă pregătind materiale şi cadouri pe care le vom folosi în vizitele şi ieşirile ce le-am planificat in cadrul “săptămânii altfel” intitulată “Să ştii mai multe, să fii mai bun”. În ultima parte a zilei am participat la concursul religios “COMORI IN CER” pentru care ne-am pregătit dându-ne interesul să fim cei mai buni.
Citeste mai mult » 

Saptamana Altfel 2016

“Saptamana altfel” a fost ALTFEL si pentru gradinita noastra. Planificata din timp de cadrele didactice, saptamana a debutat cu o vizita realizata in vecinatatea gradinitei la Biblioteca si Libraria AGAPE. Inca de dimineata copiii au muncit cu spor la realizarea unui banner confectionat doar din hartie de ziare si reviste. Noi credem ca a fost cadoul perfect pentru librarie. La plecare am primit cate o “carte de vacanta” avand responsabilitatea sa o citim cu ajutorul parintilor. Multumim Librariei si Bibliotecii AGAPE!
Citeste mai mult »