Cerc Pedagogic 2019

Vino in Tara cifrelor! Pentru a ajunge ca un copil să opereze cu numere, trebuie să-și însușească cunoștințe, priceperi și deprinderi specifice matematicii începând de la grupa mică. Aprecierea globală a cantității este o etapă împortantă în însușirea noțiunii de număr. Pentru a înțelege noțiunea de număr, copiii de 3-4 ani trebuie să perceapă aspectul cantitativ al mulțimii.
Citeste mai mult »

Definitivat 2019

Inspecţiile speciale pentru obtinerea definitivatului s-au susţinut în perioada prevăzută în Calendar, în unitatea de învăţământ Samariteanul la Grupa mică „Buburuzelor”
Citeste mai mult »

Sesiune judeteana de comunicari si referate 2017

Desfasurata in parteneriat cu ISJ Suceava, avand tema: „Diversificarea strategiilor de lucru cu familia,  în vederea implicării ei în intervenţia timpurie”
Citeste mai mult »

Cerc Pedagogic 2015

Natura oferă copiilor nebănuite posibilități de a-și acompania cântecul. George Breazu sintetizează aceste posibilități: ”Dintr-un pai de grâu sau de secară, din tija unui dovleac, din lujerul în formă de bulb al plantelor,…din tulpina porumbului, din scoarța arborelui, din trestie, frunze, pană de gâscă, își improvizează copilul unelte, jucării producatoare de sunete.”
Citeste mai mult »

Cerc Pedagogic 2011

In luna Martie 2011 in unitatea noastra a avut loc Cercul Pedagogic al cadrelor didactice din invatamantul prescolar. Va punem la dispozitie activitatea desfasurata de cei mici cu aceasta ocazie.
Citeste mai mult »