Evenimente care au avut loc la Gradinita Samariteanul Suceava.

Lansarea revistei Luminite

In luna noiembrie 2004, la Gradinita Samariteanul, a avut loc un eveniment deosebit, unic in istoria ei: lansarea revistei gradinitei, denumita sugestiv “Luminite” deoarece dorim ca fiecare copil din grupele noastre sa fie o lumina pentru cei din jur, asa cum spunea si Isus in evanghelia dupa Matei: Lumina noastra sa lumineze in fata oamenilor ca ei sa vada faptele noastre bune si astfel sa fie slavit numele lui Dumnezeu.
Citeste mai mult »

De Ziua Mamei – 8 Martie

Mămicile din Grădiniţa Samariteanul sunt sărbătorite şi în acest an cu ocazia zilei de 8 Martie. Copii îşi prezintă rezultatul muncii lor concretizat în: desene, picturi, felicitări, lucrări colective, etc. – mici pentru ei dar mari pentru noi. Lucrările sunt adunate în Mapa personală pe care fiecare mamă o va primi la sfârşitul săptămânii. Lucrarea este “opera unui mare artist”, cu o destinaţie specială, pentru o persoană specială: MAMA.
Citeste mai mult »

De Ziua Copilului – 1 Iunie

A venit si ziua mult asteptata de toti copiii… ziua cand zambetele nu contenesc sa apara pe fetele senine ale lor. Ziua cand parintii isi arata mai mult ca oricand iubirea fata de fiii sau fiicele lor prin mici cadouri, prin mai multa atentie. Si, nu in ultimul rand, educatoarele sunt cele care isi primesc cu mai mult drag copiii dis-de-dimineata… La ora 9.00 copiii entuziasti au ajuns in grupele gradinitei Samariteanul cu emotie si in acelasi timp cu o unda de mister in suflet…
Citeste mai mult »

Cerc Pedagogic

In luna Martie 2011 in unitatea noastra a avut loc Cercul Pedagogic al cadrelor didactice din invatamantul prescolar. Va punem la dispozitie activitatea desfasurata de cei mici cu aceasta ocazie.
Citeste mai mult »

In lumea povestilor

Copiii au intrat in “lumea povestilor” prin contactul cu personaje fantastice, deosebind astfel binele de rau, faptele bune de cele rele, adevarul de minciuna. Contactul cu povestile i-a ajutat pe copii sa-si dezvolte creativitatea, gustul pentru frumos, dar si vocabularul.
Citeste mai mult »