La sfârșitul semestrului II al anului trecut am organizat, împreună cu preșcolarii, o excursie în zona Ițcani. Această ieșire a luat naștere în urma invitației unui copil din grădiniță, acasă la el. Plini de bucurie și voie bună am pornit spre destinația noastră, deplasându-ne ca de obicei cu ajutorul părinților, care și-au pus mașinile la dispoziție cu mare drag pentru noi. Când am ajuns acolo copiii au avut parte de o serie de surprize plăcute.

Pentru început am făcut câteva jocuri distractive cu parașuta, pe covorul de gazon din curte, după care am organizat un picnic în foișorul de lângă iazul din spatele curții. Apoi ne-am întors la joacă, distrându-ne într-o competiție sportivă cu obstacole unde fiecare copil și-a putut consuma până la ultimul strop de energie.Spre finalul ieșirii ne-am așezat cu toții la umbră lângă iaz, servind o înghețată și urmărind un spectacol oferit de pești, care erau hrăniti în fața noastră.

A fost o ieșire plăcută, iar copiii au rămas cu amintiri frumoase, asta reieșind din următoarele gânduri și impresii culese de la ei:

„A fost super! Ne-am distrat, ne-am bucurat, ne-am uitat la pești și am făcut multe jocuri distractive…” Lucas

„A fost foarte frumos. Cel mai mult mi-au plăcut peștișorii și că am mâncat înghețată. Pot să spun că mie mi-a plăcut tot.”  Luana

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi publicat) (obligatoriu)

Website